Избраният за пети мандат кмет на Кърджали Хасан Азис написа обръщение

...
Избраният за пети мандат кмет на Кърджали Хасан Азис написа обръщение
Коментари Харесай

Азис към кърджалийци: Поверихте ми мечтите си

Избраният за пети мандат кмет на Кърджали Хасан Азис написа послание към кърджалийци след вота нощес. Вижте какво им сподели:

Скъпи съграждани, скъпи кърджалийци, скъпи братя и сестри!

БЛАГОДАРЯ! Благодаря Ви за доверието, което ми гласувахте през днешния ден! Благодаря Ви, че ми поверихте фантазиите си! Благодаря за силата, която ми вдъхнахте! Благодаря за привилегията да бъда още веднъж Ваш кмет! Преминахме дружно тази нелека борба на хрумвания, на равносметки за свършеното, на проекти за бъдещето, и на изясняване на сегашното.

Бяхме дружно на стотици срещи, с цел да чуя проблемите Ви, с цел да работя за бъдещето Ви, с цел да направя по-приветлива среда за децата Ви.

Благодаря Ви за доверието!

Но доверието носи и голяма отговорност, с която е привилегия да бъда натоварен; доверието носи изисквания; доверието дава и храброст да защитя Вашите фантазии!

Заедно продължаваме напред, с цел да надградим всичко, което постигнахме дотук.

Заедно ще се борим за повече вложения в града, за по-уютна среда, за повече деца, които да се раждат и да израстват пред очите ни – в нашите детски градини, в нашите учебни заведения, в нашите спортни площадки, стадиона ни, басейна ни, в нашата библиотека, в нашите паркове; и уповавам се, един ден ще работят и живеят в родния си Кърджали!

Благодаря и на тези жители, които гласоподаваха за моите съперници – постоянно е добре кметът да има своята съпротива, която да бъде източник на хрумвания, само че и коректив на ръководството, когато има потребност. Продължаваме напред ЗАЕДНО!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР